En mulighet er en utfordring, Vi har kunnskapen.Virksomheten ble etablert høsten 1989 av Roger Gjersing og ble i 1994 omgjort til aksjeselskap. Bedriftens virksomhet drives i dag fra egne lokaler på Minnesund Industriområde ca 30 km nord for Gardermoen og har 17ansatte innen forskjellige yrkesområder ved våre bedrifter og avdelinger.
Våre produksjonslokaler er på mer enn 1100m2, service og kontorlokalene dekker 350m2.

Våre tjenester og oppdrag foregår for det meste på Østlandet med hovednedslagsfelt i Akershus (Oslo og Omegn) samt vårt nærområde hvor vi betjener faste, etablerte og nye kunder innen:
  • Entreprenører.
  • Bygg og Anlegg.
  • Trelast og Næringsmiddelindustri.
  • Tyngre kjøretøy og bilpåbyggerbransjen.
  • Lufthavn og flyhandlingsselskaper.
  • Landbruk og Skogbruk.
  • Større aktører innen transport- formiddlingssentraler.
  • Frakt -spedisjons terminaler.Bedriften har igjennom alle år vært opptatt av å levere og ivareta kvalitet samt bygge opp en organisasjon med stor bredde og høyt faglig kunnskapsnivå slik at vi hele tiden er forberedt på å møte den raske omstilling i de markeder vi leverer til. Dette gjør oss fleksible slik at vi med enkle og raske grep kan omstille våre produksjonsenheter til den etterspørsel vi møter i dagens marked.

Ledelse og ansatte ved bedriften arbeider systematisk med HMS og kvalitetssikring, noe som gjør selskapet til en meget sterk organisasjon der de menneskelige ressursene i selskapet blir satt i hovedfokus ved utførelse av våre oppdrag. Ved å tenke og planlegge langsiktig, har Gjersing’s blitt en meget solid bedrift.

Bedriften har som målsetning å bygge gode relasjoner, synergieffekter samt å utvikle langsiktig samarbeid med våre kunder og leverandører.

Vi bistår med prosjektering og utvikling slik at vi sammen med våre oppdragsgivere når et felles mål med tanke på leveringstid og kvalitet innenfor de satte kostnadsrammer på alle oppgaver og oppdrag.
Utstyr for salg
Alt vårt utstyr er rutinemessig vedlikeholdt og behandlet med tanke på lang driftstid. Ved å følge med på disse sidene, kan du gjøre en
meget god handel på
kjøretøy, utstyr og maskiner
Gå til siden for brukt utstyr
Jobb hos oss
Gjersing’s er en bedrift som setter samhold, arbeidsmiljø og individuelle kvalifikasjoner veldig høyt. Våre gode resultater og våre fornøyde kunder kommer som et direkte resultat av den service, kunnskap og kundeoppfølging
våre ansatte gir.
Gå til siden for ledige jobber