Mekanisk Verksted
Plate og konstruksjons verksted

Maskineringsverksted
Sveiseverksted
Stansing og rørbøying
Rustfritt/ Syrefast
Reparasjon og Vedlikehold
Stål/ Aluminium/ plast
Salg handelstål og metaller

Montasje - Service - Vedlikehold
Hovedside  >>  Mekanisk Verksted  >>  Hydraulikk

Vi lagerfører  koblinger
og hydraulikkslanger fra
 
 

 

 

Vi tilbyr et bredt sortiment av hydraulikkslanger. De kan også brukes på andre applikasjoner som malesprøyting, høytrykksvasking og gasslanger. I tillegg til slanger i gummi kan vi levere termoplast og teflonslanger med arbeidstrykk opp til 3200 bar Eksempler på bruksområde

Presskuplinger (PG300):
Normalhydraulikk.
Multispiral (PG400):
Tøffere applikasjoner.
Interlock (440):
De mest krevende applikasjoner.
Alle kupplingene lagerføres normalt i syrefast. Andre materialer som for eksempel titan kan leveres på forespørsel.

 

 

Sammen med vårt brede sortiment på industrislanger har vi også kuplinger for ulike bruksområder. Montering av kuplinger skjer ved hjelp av presshylser og slangeklemmer. Hydroscand tilbyr deg leveranser av ferdig monterte slanger med kuplinger. Via dine spesifikasjoner vil Hydroscand tilby industrislanger med de materialer og spesifikasjoner som tilfredsstiller de krav du har med tanke på arbeidstrykk, slitasjestyrke, fleksibilitet, dimensjonsområde, vekter, kvalitet, sikkerhet og kostnadseffektivitet.
   

Ta kontakt for informasjon om våre slangeføringer og koblinger. Våre selgere vil gi deg en utfyllende informasjon om våre produkter og om de passer akkurat dine behov.

  

Maskinpark
Kvalitet, nøyaktighet, funksjonalitet samt at produksjonen foregår etter satte normer og standarder forutsetter godt kvalifisert personell samt moderne og riktig produksjonsutstyr. Gjersing's har personell med riktig kompetanse på rett sted samt at vi hele tiden har investert i utstyr som gjør at vi kan tilfredsstille de kvalitetskrav kunden har.
Se vår maskinpark
Hydraulikk
Vi tilbyr et bredt sortiment av hydraulikkslanger. De kan også brukes på andre applikasjoner som malesprøyting, høytrykksvasking og gasslanger.
Les mer
Referanser
For å gi et lite tverrsnitt av produkter som vi kan produsere, har vi satt sammen en liten presentasjon av ferdigstilte prosjekter.
Se ferdige prosjekter
Profilkart
Stål og aluminium blir levert i mange profiler. For å unngå missforståelser ved bestillinger eller henvendelse til oss, har vi laget et profilkart der man enkelt kan se hvilken profil man ønsker.
Gå til profilkart